Vi kan verkligheten

ZPE är en ingenjörsbyrå som fokuserar på kostnadsrationalisering och kvalité. Bolaget har under flera år framgångsrikt byggt upp ett effektivt arbetssätt och levererat tillväxt och lösningar.

 

Vår styrka är våra medarbetare, en inkluderande miljö och perspektiv. Vår ambition är att skapa ett bättre samhälle, påskynda både ekonomisk tillväxt och hållbarhet. Vi hjälper organisationer att förverkliga denna ambition.

Vill ni se de hetaste nyheterna, insikt i vårt företag, karriärmöjligheter och mycket mer?
Prenumera på vårt nyhetsbrev!

May: Chinas Booming EV Market

Learn more about how China’s EV manufactures are outshining global rivals while struggling to balance profitability and production.

Förgyll din vardag!

Varje dag öppnar för nya möjligheter och på LinkedIn kan du följa med oss på vår fantastiska resa, läsa spännande nyheter och vardagliga publiceringar för allt och alla!

BEYOND

Vår ambition att expandera och berika olika organisationer och branscher med lika verktyg och förutsättningar som världens mest krävande industri.

JOBBA HOS OSS

ZP Engineering är i framkant och en inspiration när det kommer till hållbar utveckling. Vi är ett team där perspektiv, samarbete och inkludering spelar stor roll. Hos oss står alltid dörren öppen, det är högt i tak och vi främjar både en profesionell och personlig utveckling!