ZP Engineering

Spännande arbetsmiljö och ett riktigt bra team både privat och under arbetstid, verkliga motorentusiaster!

Albin – Embeded Software Engineer för AB Volvo

ZPE tycker jag är en bra arbetsplats för många anledningar, bland annat mångfalden bland medarbetare. Även fast jag till skillnad från det flesta andra på företaget jobbar mer ute på plats hos kund så finns det en härlig gemenskap med kollegorna på ZPE. Dels finns alltid möjlighet till att jobba på kontoret och träffa kollegorna, annars har vi en del ”AW” event. Till exempel Gokart, resor, och middagar där vi kan umgås och ha skoj. ZPE värdesätter gemenskap och kunskapsutbyte mellan kollegorna och anordnar massvis med aktiviteter!

ZP Engineering

Jag är fylld av entusiasm för att lära mig nytt och gillar att prestera konsekvent med gott resultat.

Evin – Cost Reduction Engineer för Polestar

Min största passion i livet är allt som är konst- och designrelaterat. Här på ZP finns det stora utvecklingsmöjligheter och det är just det jag är ute efter – att få ständigt utvecklas! Sedan dag ett har jag känt mig hemmastadd på kontoret, både i sig, men även bland kollegor. Miljön som skapas bland oss får en att stortrivas och inspirera varandra, samt att det lägger en grund för ett bra arbete.

MicrosoftTeams-image (4)

Att skapa förbättringar är en fantastisk möjlighet som ger mig energi.

Mikael – PPM för Polestar

Att skapa är både roligt och utmanande, en förmån som man har när man arbetar inom automotive industrin, jag försöker alltid att kunna komma runt hinder för att lösa uppgiften. Jag har mångårig erfarenhet inom Automotive branschen, både inom manufacturing och inom R&D. Mina senaste projekt var inom reservdelar som gav otroligt mycket pengar för det företaget.

När jag inte arbetar så har jag några ideella uppdrag, att kunna bidra så att andra människor kan få bli delaktiga är otroligt stimulerande. Annars kopplar jag gärna av i sommarstugan i Danmark, umgås med familj och vänner eller en tur med båten.

ZP Engineering

En helt vanlig kille från Trollhättan som älskar musik, träning och projekt i alla dess slag!

Zoran – Grundare och VD för ZP Engineering AB

Jag är snart 50 år och har jobbat som ingenjör i cirka 30 år, brinner för teknik, musik och träning. På fritiden spelar jag också gitarr i ett band sedan många år tillbaka och njuter i att renovera allt mellan himmel och jord.

Det jag älskar mest är att se när mina kollegor trivs och utvecklas till duktiga ingenjörer och människor, riktigt tunga utmaningar som vi ställs inför dagligen här på företaget, och mina barn förstås 🙂

För mig är detta inte ett jobb, det är min livsstil. Det är vad som lyser upp min dag.

Karthik_mot_teamet

En djup samhörighet med teknik, bilar, innovation och kritiskt tänkande.

Karthik – Lead Engineer för Volvo

Medan den kognitiva sidan av min hjärna fokuserar på teknik, är min kreativa sida inställd på musik, att utforska mat och kulturer, spela fotboll, köra på kurviga bergsvägar och läsa böcker. Snart planerar jag också på att bli trädgårdskonnässör. Min dröm är att spela i ett band och uppträda på pubar eller klubbar någon gång. Jag ser fram emot utmaningar.

Utöver detta är jag också ett stort fan av evolutionsbiologi. Världen är en liten plats med så mycket att utforska och lära sig. Lyckligtvis har jag haft möjlighet att utforska den akademiska och professionella sidan av Sverige genom Linköpings universitet och ZPE.